Jehova válasza a pedofíliára
2018. május 10. írta: teema

Jehova válasza a pedofíliára

pedo.jpg

Ahogy a mondás tartja: nevess, és a világ veled nevet. Sírj, és egyedül sírsz. Ezt volt "szerencsém" megtapasztalni Jehova tanúi között is. Veled vannak, de csak amíg problémád nem támad. Onnantól?

varj.jpg

Mondhatnám, hogy kösz szépen, de végül is bejött nekik. Hiszen itt az internet!

Az internet manapság szinte bárki számára, egyszerűen hozzáférhető. Bárki rákereshet bármire. Akár Jehova tanúival kapcsolatban is (és ez alatt nem a saját, kiszínezett honlapjuk értem). Bárki kifejtheti a véleményét, leírhatja tapasztalatait. Akár Jehova tanúiról is (és ez alatt nem csak Jehova tanúit értem). Nem kell attól rettegni, hogy a kérdésem, kételyeim miatt majd jól kiközösítenek. Nem kell egyből beleugranom valamibe, amiről azt sem tudom, eszik-e vagy isszák. Nyugodtan utána lehet nézni, meg lehet bizonyosodni róla, hogy vajon valóban szükségünk van-e arra, amire messziről jött emberek próbálnak rábeszélni.

Én örülök az internetnek. Általa napvilágra kerülnek olyan dolgok, amiket pl.: Jehova tanúi szervezete is igyekszik eltitkolni. Még régen olvastam valahol, hogy nem azért nem hallani Jehova tanúinál pl.: pedofíliáról, mert nincs náluk, hanem, mert jobban titkolják. Nos, ez már a múlté! Az internetnek hála ma már nem olyan könnyű eltussolniuk akár a pedofil, akár az erőszakos és egyéb piszkos ügyeik. Köszi, "Jehova"!

Ajánló:
Ki­rob­bant a Je­hova-bot­rány: rend­sze­res nemi erő­szak a vád - Alapból nem sokba nézem az "ilyen" oldalakat, de a cikk és a tapasztalataim teljes mértékben összhangban vannak. Sajnos.
Ki lehet ebből jönni, csak nagyon nehéz – családon belüli erőszak a Jehova Tanúinál - Ezt az oldalt sem szoktam olvasni, böngészés közben bukkantam erre a linkre, de itt is csak azt tudom mondani, amit az előbbi linknél. Alul pedig a kommentek... Az áldozathibáztatás mennyieknél jelen van.
Jehova tanúi - pedofília címke 

Angol nyelvű cikkek:
Yes, The Watchtower Society Does Protect Pedophiles
Cross-dressing Jehovah’s Witness raped and molested girl  
Cult Members Taught to Abuse Ex Members 
Abuse & Mental Disorders in Jehovah’s Witnesses
Jehovah’s Witness Child Abuse: Actual Recording 
Jehovah’s Witness Kids Video Shows Bombs & Death 
Watchtower Shunning Backfires – New Abuse Strategy 

Angol nyelvű videó:
Jehovah witness elder molest his daughter and nothing is done 

A bejegyzés trackback címe:

https://teema.blog.hu/api/trackback/id/tr3313903178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása